0771 131 313, 0335 419 006 contact@teoclinik.ro

Laborator analize

Laboratorul de analize functioneaza din anul 2008, intr-un spatiu amenajat conform celor mai moderne exigente privind activitatea de laborator si este certificat ISO 15189: 2013, standard international referitor la cerintele generale pentru competenta laboratoarelor, certificare acordata de catre RENAR.

Laboratorul este dotat cu analizoare automate in majoritatea departamentelor, la acestea se adauga analizoare semi-automate de biochimie, hematologie, imunologie, analizori de urini, linie Elisa, coagulometru, instalatie de electroforeza si toate echipamentele accesorii necesare in laborator (microscop, centrifuga, autoclav, termostat, etuva, etc.). Prelucrarea datelor se face in sistem computerizat, prin intremediul unei aplicatii speciale de laborator, asigurandu-se astfel centralizarea si validarea rezultatelor pentru emiterea buletinelor de analiza.

Echipamentele sunt verificate periodic si etalonate la Institutul National de Metrologie Legala confom cerintelor legale din domeniu, iar reactivii provin de la furnizori acreditati ISO.