0771 131 313, 0335 419 006 contact@teoclinik.ro

Despre noi

Fiecare dintre noi avem cate o poveste si incercam sa o pastram mereu in atentia noastra, daca s-ar putea pentru cei dragi noua, dar si generatiilor viitoare. De cele mai multe ori vin din copilarie, sau dintr-o copilarie. Asa a luat nastere in anul 2007 povestea Teoclinik, de la numele unei copilarii.

Apoi cand incepem sa crestem avem dorinte nascute dintr-o mare pasiune pentru a face bine oamenilor, iar in tot ceea ce facem punem suflet, de aceea, regasim mereu in actiunile noastre satisfactia starii de bine a celorlalti.

Centrul medical Teoclinik va ofera o gama variata de servicii medicale atat angajatilor firmelor nationale cat si persoanelor individuale. A cunoscut o dezvoltare permanenta beneficiind de un colectiv de profesionisti si de servicii medicale complexe: analize medicale de laborator, consultatii medicale de specialitate, explorari imagistice ( CT, RMN, echografii) si recuperare medicala.

Cu o experienta de peste 10 ani de activitate si din respect pentru pacientii nostri, am investit in echipamente medicale de ultima generatie cautand in permanenta sa putem oferi cea mai buna solutie pentru rezolvarea unor probleme medicale.

Te poti baza pe Teoclinik! Increderea pe care ti-o oferim este esentiala pentru noi, legatura “clinica- pacient” este cea care ne ghideaza permanent actiunile.


Teoclinik Teambuilding

Pentru ca ne dorim ca fiecare pacient sa fie tratat cu caldura si profesionalism, noi, colectivul Teoclinik, ne antrenam in activitati care ne aduc fericirea.